Bezpłatne doradztwo

Nasi specjaliści doradzą Ci w kwestii doboru wielkości, miejsca oraz komponentów instalacji zupełnie za darmo.

Indywidualny projekt

Przygotujemy projekt instalacji uwzględniając Twoje indywidualne potrzeby, aby komponenty oraz parametry były jak najbardziej korzystne dla Ciebie.

Fachowy montaż

Przy montażu kierujemy się przede wszystkim bezpieczeństwem, dlatego zawsze dbamy o właściwe systemy montażowe, okablowanie oraz uziemienie.

Ochrona środowiska

Chcemy sprawić, aby fotowoltaika była jak najbardziej dostępna, opłacalna i popularna. Wierzymy, że dzięki temu możemy realnie wpłynąć na środowisko.

Nasza fundacja

Jesteśmy grupą ludzi, których połączyła pasja do fotowoltaiki i chęć pomocy.

Dotychczasowe doświadczenie zdobyte przez nas w branży pozwoliło nam stworzyć najlepszy system obsługi klienta oraz opracować najkorzystniejsze rozwiązania. Nasze systemy fotowoltaiczne to najlepszy stosunek ceny do jakości dostępny na rynku.

Teraz z Waszą pomocą możemy dać z siebie więcej! Dlatego dochód fundacji przekazujemy na ochronę środowiska oraz pomoc potrzebujących.

naszafundacja

Nasze filmy

Szukasz firmy, która stawia na rozwój swoich pracowników, a także działa w dobrej sprawie? Aplikuj na jedną z naszych ofert pracy.

Dołącz do naszego zespołu!

PasekZasób 24schem2at3112

Pragniemy zrzeszać osoby, które podobnie jak my chcą pomagać. Dzięki zaangażowaniu wolontariuszy, będziemy mogli wspierać wybrany przez nich cel.

Wspieramy instytucje użyteczności publicznej takie jak domy dziecka, domy seniora, hospicjum, szkoły zwykłe i specjalne, szpitale, państwowa i ochotnicza straż pożarna.

Co możemy ufundować?

• budowę obiektów i zakup sprzętu potrzebnego i wspierającego ich funkcjonowanie np. budowa placu zabaw, budowa boiska koło szkoły, zakup materiałów dydaktycznych dla uczniów, zakup sprzętu medycznego do szpitali, zakup mebli, zakup sprzętu dla straży pożarnej, różne remonty takich budynków
  • budowę instalacji fotowoltaicznych dla w.w instytucji

Chcesz zgłosić własną propozycję akcji charytatywnej, lub znasz instytucję w swojej okolicy, która potrzebuje naszej pomocy?

Skontaktuj się z nami, a wspólnie znajdziemy rozwiązanie.

Budowa farm fotowoltaicznych

Pragniemy nie tylko chronić środowisko, ale też pomagać potrzebującym. Dlatego do zbiórek charytatywnych podeszliśmy w sposób biznesowy.

Chcemy ukierunkować nasze działanie na pozyskiwanie środków na budowę farm fotowoltaicznych.

Inne fundacje, przekazują zebraną kwotę jednorazowo, natomiast farmy produkują prąd nawet przez 40 lat, przynosząc zysk co roku. Pozwala to przekazać nawet czterokrotnie większą kwotę na wybrany cel niż ta zebrana początkowo. W ten sposób zysk z farmy ufundowanej przez dobroczyńców zostaje przekazany na wybrany cel, a jednocześnie znacznie redukujemy ilość emitowanego CO2 do atmosfery – przyczyniając się do poprawy jakości życia Polaków.

Dołącz do naszej drużyny i razem z nami wesprzyj budowę Dobroczynnej farmy w 2021 roku.

Liczymy na Ciebie!

mariana-proenca-mG8sgwkMhCY-unsplash (1)SSS

Ochrona Środowiska

photo-1582377224944-2c2a17affa3812

Ponad 70% światowej emisji dwutlenku węgla pochodzi z produkcji energii w procesie spalania paliw kopalnych!

Fotowoltaika jest nie tylko bezemisyjnym, ale też najbardziej stabilnym, bezpiecznym i opłacalnym odnawialnym źródłem energii w naszym klimacie.

Rozwój tego sektora, wprowadzenie nowych technologii oraz poprawa regulacji prawnych to czynniki wpływające na wzrost popularności tego rozwiązania.

Naszą misją jest dalsze propagowanie wiedzy na temat fotowoltaiki. Chcemy, aby była dostępna dla każdego gospodarstwa domowego, jak również dla firm oraz instytucji publicznych.

Każda, nawet najmniejsza mikroinstalacja przyczynia się do poprawy stanu naszej planety!

KONTAKT

Napisz, zadzwoń, lub zostaw swój adres i numer telefonu, a skontaktujemy się z Tobą.

Wyślij zapytanie

Zadzwoń